|   Forsiden   |   om oss   |   aktivitet 2006   |   nyttig   |   kontakt  |

 

 

LKB

AGDER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKTIVITET 2006

 

Varmtvannstrening startes opp igjen en gang pr uke. Vi ønsker at flest mulig får anledning til varmtvannstrening også i Kristiansand. Både Mandal og Grimstad har klart å etablere dette tilbudet som fast ordning. Treningen er bra både som forebyggende, og som rehabilitering. Dette er også en ypperlig anledning for å få kontakt med kvinner i samme situasjon.

 

Medlemsbladet er ønsket ut 6 ganger pr år. I tillegg til vanlig medlemsstoff brukes bladet aktivt for oppdatering av likemannsarbeid, mulige kurs, gjensidig tips til en bedre hverdag, og informasjon om nye hjelpemidler.

 

Helsestasjonene fikk en brosjyre fra oss i 2005. Denne resulterte i nye medlemmer, som fikk hjelp på et tidligere stadium. Erfaringmessig vet vi at dette er viktig for å begrense smerten, og komme tilbake til arbeid tidligere. Dette vil vi å prioritere, og ønsker å produsere en ny brosjyre i 2006.

 

Kurs og seminar fordeler seg over 1 sosial helgesamling, 2 medlemsmøter, 1 kurs som vi arrangerer lokalt, og 2 kurs som vi deltar på hos andre kursarrangører. Ved kurs ute ønsker vi å kunne dekke hele kostnaden. Ved kurs hjemme ønsker vi å kunne subsidiere, for å gi flest mulig av medlemmene anledning til å delta.

 

Motorsportsbanen høsten 2005 var en god opplevelse. Ekstremsport med smertefullt bekken skal ikke gå sammen. ATV ene ble spesielt tilpasset for oss. Ekstra myke fjærer og lite luft i dekkene. På den flate delen av banen opplevde vi aktivitet med våre barn på fanget. En sterk opplevelse både for mor og barn. Dette er noe vi ønsker at langt flere av våre medlemmer skal for oppleve, og vi har planlagt 2 gjennomføringer i 2006.

 


Bilder fra forrskjellige aktiviteter som gjennomføres.
Her er det "ekstremsport"

Klikk på
bildene

Dette var gøy !!

og ikke noe særlig vondt heller.

13 november 2005 var det kjøring med ATV

på speedwaybanen til NMK Kristiansand i Sørlandsparken.

Hele 32 personer med smått og stort var tilstede. 

Til slutt fikk de tøffe damene,

hver sin velfortjente rose på selveste farsdagen.

 
 
Se flere bilder fra kjøringen: Klikk her  

 

 

2